пʼятниця, 29 серпня 2008 12:25

БЮТівець отримав нецензурні SMS від свого помічника

Журналіст і політолог Микола Єрьоменко, який також є помічником народного депутата від БЮТ Віктора Тарана, подав позов до суду на "МТС-Україна" з вимогою компенсувати моральні збитки на суму 50 тис.грн.

Про це повідомив сам Єрьоменко.

За його словами, якийсь "хуліган", використовуючи програму яку він встановив в свій мобільний телефон, відправив декілька SMS-повідомлень Тарану з ненормативною лексикою від імені Єрьоменка.

При цьому на телефоні депутата висвітився номер його помічника.

Суть претензій Єрьоменка до компанії "МТС-Україна" полягає в тому, що "МТС протранслювала інформацію, яка не відповідає дійсності на мобільний телефон Тарану", передає Ліга.

Єрьоменко заявив, що даний інцидент поставив на деякий час під сумнів його репутацію серед друзів і знайомих Тарана, що стало "важким ударом" для нього як для фахівця.

Помічник депутата також звинуватив російський бізнес, що працює на території України, у відсутності відповідальності перед українськими користувачами.

"Дуже шкода, що російський бізнес, проникаючи на український ринок, не усвідомлює і не хоче усвідомлювати своєї відповідальності перед простим українцем", - заявив Єрьоменко, пише КП в Україні.

Зараз ви читаєте новину «БЮТівець отримав нецензурні SMS від свого помічника ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути