пʼятниця, 15 травня 2009 09:59

БЮТ висловив "Регіонам" офіційне "фе"

БЮТ висловив "Регіонам" офіційне "фе"

Чергове блокування Партією Регіонів Верховної Ради – це остання і безнадійна спроба влаштувати "бліц-кріг" проти уряду Юлії Тимошенко, проти коаліції, проти економічної стабільності, проти добробуту суспільства, проти України, заявляє фракція БЮТ.

"Замість боротьби з кризою, Партія Регіонів влаштувала безперервний конвеєр беззмістовних ультиматумів, які постійно висуваються то уряду, то коаліції, то Верховній Раді", - йдеться в заяві фракції Блоку Юлії Тимошенко, розповсюдженій прес-службою.

"Погрози вивести людей на вулиці виявилися пшиком і не мали жодної підтримки населення. Про антикризову програму уряду, через яку ПР погрожувала заблокувати парламент і яку вона обіцяла доопрацювати і подати свої пропозиції, – вже забула", - сказано в ній.

"Зараз чергова, притягнута за вуха причина, блокування парламенту з вимогою прийняти відставку міністра внутрішніх справ, не дивлячись на те, що усі фракції погодились першочергово розглянути це питання у парламенті в установленому порядку", - зазначає фракція БЮТ.

На її переконання, "це свідчить, що вся діяльність Партії Регіонів у законодавчому органі держави зводиться до деструктиву і постійного пошуку причин і засобів саботувати ефективну діяльність уряду і знівелювати його боротьбу з наслідками світової фінансової кризи в Україні".

"Якою буде наступна причина і привід для Партії Регіонів, коли вона знову вирішить не дати приймати Верховній Раді України антикризові закони?!", - запитує фракція БЮТ.

За її словами, "попри марні намагання Партії Регіонів і цілої орди різношерстих політиків нажахати людей колапсами, катастрофами, обвалами, соціальними вибухами, голодом, холодом і багатьма іншими страхоліттями, пройшла осінь, зима, закінчується весна, а нічого подібного немає і в помині".

"Не зважаючи на дійсно неймовірні труднощі і дикий супротив, пенсії, заробітна плата лікарям, вчителям, стипендії виплачуються вчасно. Бюджет і Пенсійний фонд чітко наповнюються вже чотири місяці поспіль. Не зважаючи на відвертий саботаж і протидію, уряд таки розпочав бажану людьми пенсійну реформу", - стверджують у БЮТ.

"На міжнародній арені, завдяки прем"єр-міністру Юлії Тимошенко Україна отримала блискучі результати переговорів. Навряд чи хто з нині діючих політиків зміг би так ефективно домовлятися чи в Москві, ви у Вашингтоні", - заявляють у блоці Тимошенко.

"Україна забезпечена енергоресурсами, вчасно отримала міжнародну фінансову підтримку. Десятки авторитетних міжнародних інституцій назвали Тимошенко кращим антикризовим менеджером. Завдяки цьому Україна поступово почала виходити з кризи: стабілізується курс гривні, інфляція приборкана, є стійка тенденція до зростання виробництва, зменшення рівня безробіття", - запевняє фракція БЮТ.

Фракція БЮТ закликає депутатів з Партії Регіонів "припинити свою антидержавницьку, неконституційну діяльність і врешті решт долучитись до боротьби з кризою на ділі, а не язиками на телешоу і розвішуванням плакатів у сесійній залі Верховної Ради".

Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «БЮТ висловив "Регіонам" офіційне "фе" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути