середа, 08 жовтня 2008 10:46

БЮТ у Ющенка висловився проти виборів

БЮТ у Ющенка висловився проти виборів

Заступник голови Верховної Ради, член парламентської фракції Блоку Юлії Тимошенко Микола Томенко заявляє, що під час ранкових консультацій з Президентом Віктором Ющенком БЮТ висловився категорично проти проведення позачергових парламентських виборів.

Про це він повідомив сьогодні на брифінгу. "Позиція БЮТ полягала в тому, що ми підтримуємо настрої і позицію більшості українського народу, яка виступає проти дострокових виборів. Ми проти дострокових виборів", - відзначив депутат.

За його словами, повідомлення про те, що на зустрічі з Президентом всі фракції погодилися з проведенням позачергових виборів у ВР не відповідає дійсності. "У нас з"явилася коаліція за проведення дострокових виборів у складі НУНС і Партій регіонів", - пояснив віце-спікер.

Разом з тим, Томенко відзначив, що закон, що "діє, про бюджет на цей рік не дозволяє проводити позачергові вибори".

"Ми робитимемо все, щоб розгляд цього питання (про ухвалення змін в бюджет-2008 для проведення позачергових виборів) проводився відповідно до регламенту", - цитує його слова РБК-Україна.

Як повідомляв , пресс-секретар Голови держави Ірина Ваннікова раніше заявила, що лідери фракцій не проти початку процедури розпуску Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ у Ющенка висловився проти виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути