Ексклюзиви
пʼятниця, 29 січня 2010 09:56

БЮТ створить для Януковича сайт "Однокамерники"

БЮТ створить для Януковича сайт "Однокамерники"
Незабаром лідер Партії регіонів Віктор Янукович завдяки старанням команди прем"єр-міністра Юлії Тимошенко зможе в онлайн-режимі спілкуватися зі своїми "бойовими побратимами" в соціальній мережі "Однокамерники".

Про це заявила прес-служба БЮТ.

"Днями в мережі з"явилася брехлива інформація, що Кабінет Міністрів планує відключити українських користувачів від популярних соціальних мереж Vkontakte.ru, Odnoklassniki.ru і Connect.ua.

Всупереч абсурдності цієї "дези", поширюваної нашими конкурентами, прес-служба Блоку Юлії Тимошенко уповноважена заявити, що вищезазначені ресурси знаходяться в найповнішій безпеці, а плітки про нібито їх закриття не мають під собою ніякої підстави", - підкреслили представники БЮТ.

"Більш того, спеціально для Партії регіонів і їх "двічі несудимого" лідера Віктора Януковича у нас готові створити і запустити в дію соціальну мережу "Однокамерники".

Там Віктор Федорович зможе спілкуватися з великою кількістю своїх старих знайомих. Окремий розділ в цьому ресурсі буде призначений для рецидивістів - тобто тих, хто побував на зоні двічі і більше", - пообіцяли бютівці.

"Думаємо, реєстрація сторінки Віктора Януковича в цій групі за інтересами стане для нього втіхою після поразки на президентських виборах і сприятиме популяризації ресурсу в цілому.

Там Янукович зможе поділитися зі своїми однодумцями наріканнями на "козлів, які заважають жити" і "жінок, яким місце на кухні", а також обговорити творчість Ахметової, Бебеля, Безсмертного і Гулака-Артемовского, прототипу якого в ці дні, до речі, виповнюється 220 років", - заявили в БЮТ.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ створить для Януковича сайт "Однокамерники"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути