Ексклюзиви
четвер, 17 липня 2008 11:29

БЮТ поставив Ющенку ультиматум

БЮТ поставив Ющенку ультиматум
Фракція БЮТ скличе позачергову сесію Верховної Ради, якщо з ВРУ буде відкликаний президентський законопроект про зміни до держбюджету на 2008 рік.

Про це заявив перший заступник Голови фракції БЮТ у Верховній Раді Андрій Кожем"якін.

"Не прийняти найбільш нагальний і потрібний для держави закон, від якого залежить добробут суспільства, і при цьому піти на канікули – це вкрай безвідповідально" - вважає Кожем"якін.

За його словами, фракція БЮТ фактично завершила збір підписів з вимогою про проведення позачергової сесії.

"Ми готові скликати позачергову сесію. Але ми не будемо цього робити, як дехто заявляє для піару, чи для чергових суперечок та взаємних обвинувачень у сесійній залі", - наголосив він.

"Позачергова сесія ВРУ буде скликана за умови, якщо з Верховної Ради України буде відкликаний президентський законопроект про зміни до держбюджету на 2008 рік і якщо у нас буде переконання, що для прийняття змін до держбюджету України на 2008 рік набереться необхідна кількість голосів народних депутатів" - заявив Кожем"якін.

Як відомо, президент через свій секретаріат озвучив вимогу до Ради скликати позачергове засідання і ухвалити бюджет. Минулої п"ятниці в парламенті не знайшлося 226 голосів за бюджет і він був відправлений на повторне перше читання в комітети, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ поставив Ющенку ультиматум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути