пʼятниця, 21 жовтня 2011 12:21

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

БЮТ: справою проти екс-судді Тимошенко влада залякує Апеляційний суд

БЮТ: справою проти екс-судді Тимошенко влада залякує Апеляційний суд

Справою проти екс-судді Миколи Замковенка, який у 2001 році випустив Юлію Тимошенко з в'язниці, влада намгаюється залякати усіх судів, які ведуть чи будуть вести справи проти екс-прем'єра.

Про це йдеться у заяві  "Батьківщина", повідомляє прес-служба партії.

"За прямим наказом Януковича Генпрокурор Пшонка повинен скасувати рішення щодо всіх справ 15-річної давнини проти ЄЕСУ, сфальшованих у часи Кучми. Неадекватний від страху та бажання помсти замовник хоче додати до цього безумства звинувачення і у вбивстві. Ніхто вже не здивується, коли виявиться, що і Ахатя Брагіна на донецькому стадіоні підірвала Юлія Тимошенко, і що саме вона "закатала" в терикони десятки невинних жертв донецької мафії, і що шапки в єнакієвських туалетах теж знімала вона", - наголошується у повідомленні.

"Режим демонстративно залякує і без того в смерть переляканих суддів, для чого порушено кримінальну справу проти колишнього судді Миколи Замковенка, злочин якого в тому, що десять років тому він прийняв законне рішення та звільнив Юлію Тимошенко, - підкреслюють у партії. - Переслідування Замковенка – це чіткий сигнал президента суддям з Апеляційного та іншого судів, які незабаром розглядатимуть скаргу Тимошенко щодо незаконного вироку Печерського судилища. Влада пропонує їм або антиконституційний та антизаконний шлях Кірєєва, або шлях знищення, як і Замковенком.

Також у "Батьківщины" наголосили, що крім того, влада тисне на всіх захисників Тимошенко погрозами заборонити їм займатися професійною діяльністю.

"За всім цим стоїть одна-єдина людина, замовник та організатор політичних і соціальних репресій проти опозиції та всього народу України – Віктор Янукович", - підкреслюють у партії.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ: справою проти екс-судді Тимошенко влада залякує Апеляційний суд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути