середа, 12 жовтня 2011 19:13

Будинок Суслова обшукали через церкву Київського патріархату?

Будинок Суслова обшукали через церкву Київського патріархату?

Причиною обшуку будинку нардепа від БЮТ Євгена Суслова у селі Буки Сквирського району могла стати церква. Біля будинку нардепа з 2000 року проходить будівництво храму святого мученика Євгенія.

За словами місцевого священика отця Артемія, тиск на Суслових розпочався рік тому у жовтні, повідомляє кореспондент Gazeta.ua. Тоді на будівництво храму, яке належить до Київського патріархату, приїхало близько 15 чоловік, які показали посвідчення Генпрокуратури. Вони вимагали дозвіл на будівництво господарських споруд, хоч працівники, які у той час були на території, будували хрест пам'яті присвячений загиблим під час Голодомору, Великої Вітчизняної війни, військових дій в Афганістані та Чорнобиля.

За словами отця Артемія, після цього неодноразово в очі Сусловим висилались вимоги, аби храм перейшов до Московського патріархату, а Євген перейшов до Партії регіонів.

"Таких наїздів Буки ще не бачили", - констатував отець.

Нагадаємо, сьогодні до будинку сім'ї Cуслових близько 8.30 ранку приїхало близько 50 автомобілів. У них були співробітники спецзагону "Сокіл", слідчі, експерти та оперативники в штатському. Обшук тривав до 16.30.

Зараз ви читаєте новину «Будинок Суслова обшукали через церкву Київського патріархату?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути