понеділок, 31 жовтня 2022 15:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Буданов розповів про двійників Путіна

Буданов розповів про двійників Путіна
У президента РФ Володимира Путіна щонайменше троє двійників, сказав начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов. Фото: Getty Images

Президент країни-агресорки Російської Федерації Володимир Путін з метою безпеки має двійників.

Двійників, яких використовують "в особливих випадках", у Путіна може бути щонайменше троє. Про це сказав начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в інтерв'ю британському виданню Daily Mail.

"Ми знаємо про трьох осіб, які постійно з'являються. Але скільки їх загалом, ми не знаємо. Вони всі робили пластичні операції, щоб бути схожими. Єдине, що їх видає, це зріст. Це видно на відео й фото. Також жестикуляція, мова тіла й мочки вух, оскільки вони є унікальними для кожної людини", – розповів Буданов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін посинів, Небензю покусали гігантські комарі – меми тижня

Чи використовує Путін двійників для публічних заходів, начальник ГУР не уточнив.

Раніше Буданов розповів журналістам, що Путін хворий на рак. Він перебуває у поганому психоемоційному й фізіологічному стані, сказав він.

ЗМІ повідомляли, що Путін має спеціального охоронця, який супроводжує його за кордоном. Той збирає за президентом РФ фекалії і сечу у вбиральнях у валізи й вивозить у Росію.

9 травня Путін нібито прийшов на парад у Москві здоровим, але його тіло свідчило про протилежне. Права рука була ніби керамічна, він насилу нею ворушив і ходив кульгаючи, писала українська розвідка.

Зараз ви читаєте новину «Буданов розповів про двійників Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути