вівторок, 02 серпня 2022 21:37

Спецтема: Війна Росії проти України

"Керамічна" рука і кульгання: у Путіна можуть бути двійники

"Керамічна" рука і кульгання: у Путіна можуть бути двійники
У президента РФ Володимира Путіна можуть бути дублери, кажуть розвідники. Фотоколаж: ГУР Міноборони України

Версія про двійників президента країни-агресорки Російської Федерації Володимира Путіна може бути реальністю.

Зараз невідомо, хто насправді виконує роль Путіна. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Які дублери можуть бути у Путіна і що відомо про можливу смерть президента", – пише українська розвідка.

Останнім часом все більше розмов про те, що Путін дуже послаблений кількома смертельними хворобами, що обмежують працездатність, тому може активно використовувати своїх двійників.

Путін – серйозно хворий. А самоізоляція, довгі столи і скандальні відео з прямими ефірами, які насправді були у записі, тому доказ, сказав начальник ГУР Кирило Буданов.

Так, 9 травня Путін нібито прийшов на парад здоровим, але його тіло говорить про протилежне. Права рука виглядає ніби керамічна, він насилу нею ворушить і ходить кульгаючи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Охоронці підтирають за Путіним – відео

12 квітня він зустрівся з міністром оборони РФ Сергієм Шойгу. На відео видно, що голова Путіна не пропорційна тілу, а рука вчепилася у стіл. У такій позі він сидів протягом усієї розмови.

За даними розвідок, неодноразово виникала інформація про те, що у Путіна розлад мозку, і те, що він пережив декілька операцій. Тому версія про двійників може бути реальністю.

"Якщо ви навіть проаналізуєте повністю за відкритими джерелами інформацію, то побачите, що Путін, якого показували до 2010 року, і людина, яку показують зараз, – різні", – сказав начальник ГУР.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Путін має спеціального охоронця, який супроводжує його за кордоном. Той збирає за Путіним фекалії та сечу у вбиральнях у валізи й вивозить у Росію. Президент РФ хворий на рак, розповів Буданов.

Зараз ви читаєте новину «"Керамічна" рука і кульгання: у Путіна можуть бути двійники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути