Ексклюзиви
неділя, 17 березня 2024 22:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Буданов розкрив деталі операції російських добровольців на території РФ

Буданов розкрив деталі операції російських добровольців на території РФ
Голова ГУР МО Кирило Буданов прокоментував захоплення російськими доброовльцями російських територій. Фото: РБК

Рейди російських добровольців у Курській та Бєлгородській областях - це "законне право громадян вимагати справедливості".

Це лише початок боротьби повстанців за свою країну, розповів керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов на Форумі підтримки російських добровольців.

Метою "Російського добровольчого корпусу", легіону "Свобода Росії" та Сибірського батальйону було відтягування резервів армії Росії з фронту в Україні, дискредитація "виборів" в РФ, щоб закликати світову громадськість не визнавати диктатора Володимира Путіна легітимним, а також "пробудження свідомості росіян".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи зможуть рейди російських добровольців повалити режим Путіна - експерт пояснив

В ході операції беруться під контроль низка прикордонних населених пунктів, а також завдаються удари виключно по військовій інфраструктурі, зазначив Буданов.

"Громадяни РФ ухвалили рішення звільнити свою країну від старої людини та її поплічників, яка узурпувала владу, незаконно змінила конституцію і зі своїми поплічниками живе в альтернативній реальності" - наголосив розвідник.

Бійці російських добровольчих підрозділів заявили в неділю, 17 березня, що зайшли у населений пункт Горьковський Бєлгородської області РФ.

Там вони захопили будівлю місцевої адміністрації. Бійці опублікували фото з російським триколором та табличкою місцевої адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Буданов розкрив деталі операції російських добровольців на території РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути