четвер, 10 червня 2010 08:34

Бондарєв обізвав міліцію тупою і наїхав на Бойка

Бондарєв обізвав міліцію тупою і наїхав на Бойка

Народний депутат від БЮТ Костянтин Бондарєв вважає, що штурм його приймальні є змушуванням до переходу у коаліцію.

Про це він заявив у середу ввечері в ефірі Шустер Live.

"Сьогодні переслідують членів фракції БЮТ з метою зробити нас "тушками". Я "тушкою" не буду скільки б мені не пояснювали!", -наголосив нардеп.

Ще однією можливою причиною, через яку вдерлись до його офісу, Бондарєв назвав конкуренцію з міністром палива й енергетики Юрієм Бойко.

"19 травня я очолив Київську обласну партійну організацію ВО "Батьківщина". Почав проводити низку системних реформ. Проводимо кадрову політику, щоб людей, які живуть на наших територіях, висунути у депутати місцевих рад. Сьогодні намагаються зламати людей. Мій особистий опонент керує Партією регіонів у Київській області. Це пан Бойко. Це сталось тоді, коли суд прийняв рішення про те, щоб його партнеру (Дмитру Фірташу - ред.) повернути $6 мільярдів", - розповів "бютівець".

За словами депутата, шантажувати і якимсь чином переконувати, щоб працювати з владою, не можна. Він також розкритикував правоохоронців, які брали участь у штурмі.

"Я упевнений, що виконавці - тупі міліціонери, які вирішили вислужитись перед керівництвом. Таким чином намагаються схилити на сторону влади ще одного депутата. Або прибрати реального і сильного керівника партійної організації. Цього не станеться", - запевнив Бондарєв.

Журналісти у студії змусили "бютівця" оправдовуватись за свої слова на адресу силовиків.

"Коли я кажу, що тупий міліціонер порушує закон, то це правда життя. Адже розумний його не буде порушувати. Він є людиною, яка вже за межею закону і має йти до в'язниці", - додав Бондарєв.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бондарєв обізвав міліцію тупою і наїхав на Бойка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути