четвер, 22 грудня 2011 14:32

Бондаренко вирішила усунути Шевченка від керівництва інформаційним Комітетом ВР

Бондаренко вирішила усунути Шевченка від керівництва інформаційним Комітетом ВР

Сьогодні відбудеться засідання Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації, на якому розглядатиметься питання про висловлення недовіри голові Комітету Андрію Шевченку.

Про це УНН сказала перший заступник голови Комітету ВР з питань свободи слова та інформації, народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко.

"Сьогодні відбудеться звичайне засідання Комітету, його проведе Шевченко. Але останнім питанням ми внесемо рішення про недовіру голові Комітету. Ми хочемо у закритому режимі висловити йому всі претензії, адже хочемо, аби й надалі між нами залишилися нормальні, робочі відносини", - зазначила Бондаренко.

Народний депутат наголосила, що у разі висловлення недовіри Шевченку, питання про обрання нового голови Комітету з питань свободи слова та інформації буде розглянуто парламентом вже після Нового року.

"В цій ситуації питання полягає не лише у Шевченку, але й в існуванні самого Комітету. Адже згідно з Регламентом Верховної Ради, якщо Комітет не збирався на три запланованих засідання, його можуть ліквідувати. Звісно, ми як члени Комітету не хочемо цього. Ми цього не можемо допустити, тому йдемо на крайні заходи  - зміну голови Комітету", - зауважила Бондаренко.

Яке повідомлялось, Бондаренко зазначала, що Шевченко нібито одноосібно приймав рішення, які згідно із законодавством мають обговорюватися колегіально на засіданнях Комітету.

Зараз ви читаєте новину «Бондаренко вирішила усунути Шевченка від керівництва інформаційним Комітетом ВР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути