пʼятниця, 18 листопада 2011 14:59

Бондаренко: Партія регіонів переможе на виборах - до ворожки не ходи

Бондаренко: Партія регіонів переможе на виборах - до ворожки не ходи

Народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко вважає, що останні заяви представників БЮТ більше схожі на "пророкування ворожок".

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це Бондаренко сказала, коментуючи заяву Олександра Турчинова про підсумки майбутніх парламентських виборів.

Зокрема, вона зазначила: "Судячи з останніх заяв Турчинова, він усвідомив повну відсутність перспектив своєї політичної сили і від безнадії, як будь-яка слабка і безпорадна людина, очевидно, подався до ворожок".

"Вони, судячи з усього, вирішили його заспокоїти і красиво намалювали цьому псевдопастирю від політики саме той сценарій розвитку подій, який він хотів побачити", - припустила Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" від закону про вибори не в захваті, та у свою перемогу все ж вірить

На її переконання, тільки так можна пояснити заяви Турчинова на предмет того, хто переможе, а хто програє на майбутніх парламентських виборах.

"Упевнена, що через 11 місяців Україна буде спостерігати зовсім іншу картину: політичний труп БЮТ-Б опиниться на смітнику історії, де йому саме місце", - заявила регіоналка.

"Мабуть, лише в одному можна погодитися з падре Турчиновим: вибори до Верховної Ради завершаться формуванням демократичної парламентської більшості, основою якої стане лідер виборчих перегонів - Партія регіонів", - резюмувала Бондаренко.

Зараз ви читаєте новину «Бондаренко: Партія регіонів переможе на виборах - до ворожки не ходи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути