Ексклюзиви
четвер, 26 серпня 2010 15:38

Бондаренко пропіарив партію Тігіпка

Бондаренко пропіарив партію Тігіпка

Народний праймеріз партії Сергія Тігіпка "Сильна України" став справжнім суспільним явищем і має всі шанси в майбутньому бути основою виборчого процесу.

Про це заявив заступник глави партії "Сильна Україна" Костянтин Бондаренко в прямому ефірі радіо "Ера- FM".

За словами Бондаренка, праймеріз - це один з ключових кроків до відвертості партійних списків, оскільки громадянам надається можливість взяти безпосередню участь в їх формуванні.

"Праймеріз в нашому варіанті - це консультації з громадянами, бажання залучити людей до активної участі в складанні партійних списків", - сказав Бондаренко.

На думку заступника глави "Сильної України", відпрацювавши праймеріз на майбутніх виборах до місцевих органів влади, можна буде розглядати варіант про впровадження до законодавства норми про проведення праймеріз на виборах до Верховної Ради.

Бондаренко також повідомив, що Народний праймеріз "Сильної України" набуває все більших масштабів. З початку акції мобільні пункти для голосування відвідали більше півмільйона українців.

"На сьогоднішній день праймеріз найактивніше проходить в Одесі, Дніпропетровську, Харкові, Києві, Закарпатті, Чернівцях, Запоріжжі, Криму... Я особисто спостерігав, як проходить праймеріз в Одесі. Приємно усвідомлювати, що біля наших мобільних пунктів людей дійсно багато, всі дуже активно цікавляться", - повідомив Бондаренко.

Нагадаємо, на внутріпартійні вибори свої кандидатури висунули 1496 членів "Сильної України". По всій країні працює більше трьохсот мобільних пунктів "Народний праймеріз".

За матеріалами "Версии.com"
Зараз ви читаєте новину «Бондаренко пропіарив партію Тігіпка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути