пʼятниця, 17 грудня 2010 09:51

Бондаренко обізвав бійців Януковича тваринами і бридотою

Бондаренко обізвав бійців Януковича тваринами і бридотою

У народного депутата від БЮТ Володимира Бондаренка немає перелому руки, проте є внутрішній крововилив і розсічення.

Про це Gazeta.ua розповів сам "бютівець", коментуючи вчорашнє побоїще у парламенті.

"Вчора пройшов обстеження у Феофанії. Це великий внутрішній крововилив між м'язами. Рука напухла, але перелому, слава Богу, немає. Півночі не міг заснути через сильну біль. Ще розсікло палець так невдало, що три серветки повністю в крові. Це дрібниці, але не можу зараз нормально їсти, писати", - сказав він.

За словами політика, його травмував керівник Укрспецекспорту Дмитро Саламатін, який досі не здав мандат народного депутата.

"Він прибув сюди спеціально для бійки, тому що був одягнений специфічно - без піджака, у легкій світлого кольору сорочці. Увірвався з криками, а потім пішов нагору до когось із керівників парламенту, одягнувся і вийшов у європейському костюмі. Із Саламатіним у мене була сутичка, де він ухопив стілець і удар прийшовся по передпліччю правої руки. Йому не вдалось підняти його над головою, тому удар був боковий. Зчепившись, мене притисли до дверей. Штовхав і тримав Волков і ще один депутат, прізвище якого не знаю. От вони втрьох приділили мені увагу. Волков як досвідчений баскетболіст вміє блокувати людей. Вони приміняли свої професійні спортивні знання", - розповів Бондаренко.

"Бютівець" зазначив, що нападників від Партії регіонів було більше, ніж 40, про що повідомлялось раніше.

"Брехня, що їх було 40. Вони були у повному складі. На відео, яке зняв Ар'єв, це видно. У першій хвилі були Волков, Тадеєв. Ці безголові, але з міцними м'язами. Вони ніколи не виступали в парламенті і не подали жодного законопроекту. Ще був Шенцев, всяка бридота типу Царьова, десь і "тушки" підмішувалися. Потім прийшла подивитись на результати більш-менш інтелігентна частина фракції", - пригадав він.

Бондаренко також заперечив слова Михайла Чечетова про те, що у "бютівців" були засоби для побиття "регіоналів".

"Я був здивований небаченим цинізмом Мішки-Семафора. Він показував якісь кульки з ланцюгами і молотками. Для блокування зали завжди примінялись певні технічні засоби. Ланцюги накидались на двері тощо. Ця тварина сказала, що "бютівці" хотіли побоїще організувати", - обурився нардеп.

Бондаренко вважає, що в цій історії головне не його травми, а те, що вчора перейшли на нові стандарти спілкування у Верховній Раді. За його словами, вони полягають у тому, що біцепсники, які раніше тільки битами махали, прийшли у парламент.

"Будемо зустрічатися з адвокатами. Це не можна так залишати. Проте при нашій судовій системі, при нашій прокуратурі звинувачені будуть "бютівці", - додав депутат.

Зараз ви читаєте новину «Бондаренко обізвав бійців Януковича тваринами і бридотою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути