вівторок, 25 грудня 2012 22:23

Бондар пояснив, чому влада поспішила із Hyundai

Бондар пояснив, чому влада поспішила із Hyundai
Фото: en.wikipedia.org

Колишній міністр транспорту та зв'язку Віктор Бондар переконаний, що влада поспішила із заключенням договорів щодо купівлі швидкісних потягів Хюндаї, оскільки намагалась зробити гарну справу, показавши на прогресивність своїх методів.

Про це він заявив в ефірі "5 каналу".

"Намагались дуже поспішати і робити якусь гарну справу, показати, що вони дуже прогресивні і не подумали, що в цій ситуації треба було три рази відміряти, вивчити досвід попередників, які дійсно займалися цією проблемою дуже потужно", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-міністр транспорту переконаний, що Генпрокуратура втрутиться в ситуацію із Хюндаї

Окрім того, він нагадав, що "ще покійний екс-міністр транспорту Георгій Кирпа починав цю тематику, він запроваджував швидкісний рух, він запроваджував співпрацю із корпорацією "Сіменс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович не розуміє, чому Україна купила Хюндаї

"Я, коли був міністром транспорту, продовжував цю лінію. Ми на Дніпропетровському заводі розпочали розробляти свої локомотиви спільно з "Сіменсом", почали на Крюківському вагоноремонтному заводі будувати наші сучасні вагони і ті потяги, які ми запроваджували, які готові були запускати, залишалось півроку-рік до їх промислового запуску експлуатації, вони були пристосовані до наших доріг, до наших умов", - додав політик.

Зараз ви читаєте новину «Бондар пояснив, чому влада поспішила із Hyundai». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути