Ексклюзиви
субота, 06 жовтня 2007 12:54

Бойко не хоче працювати разом з Тимошенко

Міністр палива і енергетики України Юрій Бойко заявив, що не має наміру працювати в уряді, якщо його очолить Юлія Тимошенко.

Про це він сказав 5 жовтня в ефірі програми "Свобода слова", на каналі ІСТV.

Зокрема, Бойко вважає, що навіть якщо такий уряд буде створений, то він не працюватиме як єдина команда, а сама потенційний прем"єр ставитиметься до роботи Кабміну як до комерційного проекту, а не як до державної справи.

Серед іншого Бойко також зазначив, що боргу України перед "Газпромом", про який йшла мова у відомій заяві цієї російської корпорації, зробленій 2 жовтня, не існує.

Він стверджує, що заборгували посередники - "Росукренерго" і "Укргазенерго". Втім, вважає міністр, і цей борг не є власне боргом.

Він сказав, що "це те, що лежить в сховищах, підприємства цей газ мають, але вони за нього не заплатили гроші "Газпрому" сьогодні".

"Вони, як правило, такі запаси продають восени, взимку, а потім виплачують гроші або беруть кредити і платять", - підкреслив Бойко, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Бойко не хоче працювати разом з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути