понеділок, 17 жовтня 2011 16:15

Богословська вже заявляє, що Тимошенко тільки зробила спробу вчинити злочин

Богословська вже заявляє, що Тимошенко тільки зробила спробу вчинити злочин

Інна Богословська запевняє, що не отримувала листів від міністра юстиції Олександра Лавриновича про відсутність боргів ЄЕСУ на балансі держави.

Про це йдеться в заяві Богословської, повідомляє "Українська правда".

"Ані Тимчасова слідча комісія з питань газових угод, головою якої обрано Інну Богословську, ні я особисто як народний депутат, не направляли листа міністру юстиції пану Лавриновичу і не отримували на нього відповідей", - заявила вона.

За її словами, 21 липня 2011 ТСК на свій запит отримала відповідь прем'єр-міністра Миколи Азарова, до якого додавалася інформація про засновників "ЄЕСУ" і "Босфору", а також лист Мін'юсту, отриманий Кабміном у ході робочого відпрацювання запиту ТСК.

"Що стосується суті справи, то ніхто ніколи не говорив, у тому числі в рамках роботи Тимчасової слідчої комісії з питань газових угод, що компанії Тимошенко "Єдині енергетичні системи України" вдалося оформити свій комерційний борг як державний, - зазначила депутат. - Кримінальну справа проти Тимошенко і Лазаренко порушено за спробу, підкреслюю - спробу, перевести борг приватної компанії на держбюджет. Ми маємо документальним підтвердженням того, що такі спроби неодноразово робилися".

За словами депутата, переконливі прохання з боку Лазаренка і шахрайство "ЄЕСУ" згодом дали привід Міністерству оборони РФ звернутися до українського уряду з проханням погасити борги "Єдиних енергетичних систем України" за рахунок коштів державного бюджету.

Як йдеться в листі міністра юстиції Лавриновича у відповідь на запит Богословської, в Міністерстві фінансів немає ніякої інформації, яка б підтверджувала надання державних гарантій за зобов'язаннями корпорації ЄЕСУ.

Зараз ви читаєте новину «Богословська вже заявляє, що Тимошенко тільки зробила спробу вчинити злочин ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути