вівторок, 11 жовтня 2011 15:43

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Богословська про засудження Тимошенко: Україна нарешті відірвалась від "мамкиної цицьки"

Богословська про засудження Тимошенко: Україна нарешті відірвалась від "мамкиної цицьки"

Народний депутат із Партії регіонів Інна Богословська вважає вирок у справі Тимошенко законним.Про це вона сказала журналістам неподалік Печерського суду, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Будь-які студенти з юридичного факультету, подивившись матеріали справи, скажуть, що це - 100 відсотків злочин. При чому кримінальний, а не політичний. Я називаю сьогоднішній вирок кінцем епохи Лазаренка-Тимошенко. Ці два видатні харизматики свого часу стали політичними діячами на мільярдах доларів, зароблених на російському газі. Завдяки цьому ми роками мали пострадянський розвиток. Коли 30-річний хлопець не може від мамкиної цицьки відірватись, ми називаємо це інфантилізмом. Так от сьогодні ми закінчили інфантильну епоху нашого розвитку", - наголосила Богословська.

За її словами, газ зробив політиками Тимошенко і Лазаренка і посадив їх обох на лаву підсудних.

"Газова принцеса привела Україну до газового фіаско. Ми ще багато років будемо мати велику проблему з газовими угодами, які незаконно підписані на десять років", - зауважила "регіоналка".

"Коли мене запитують, чи справедливий вирок, я згадую слова Тимошенко: "Справедливість є, і за неї варто боротись". Можливо, вона сьогодні настала?!" - поцікавилась Богословська.

Зараз ви читаєте новину «Богословська про засудження Тимошенко: Україна нарешті відірвалась від "мамкиної цицьки" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

62

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути