вівторок, 02 червня 2009 09:30

Богословська вимагає розібратися із десятьма змовниками

Богословська вимагає розібратися із десятьма змовниками

Народний депутат Інна Богословська закликає колег по парламенту скликати збори фракцій і з"ясувати ситуацію зі "змовою між групами" в БЮТ і Партії регіонів. Про це говориться у її зверненні до депутатів.

Коментуючи можливість створення нової коаліції, Богословськая сказала: "Змова між групами в БЮТ і ПР може призвести до створення нової революційної ситуації в Україні. А що нам, 440 народним депутатам, відомо про змову 10 людей з приводу розподілу країни, влади і власності? У чому полягають домовленості з приводу запланованих ними змін Конституції?... За рахунок утиску чиїх прав і на користь кого ці домовленості досягнуті? Якою може стати країна в результаті реалізації цієї змови? Про це невідомо ні депутатам, ні навіть керівництву Верховної Ради. Те, що відбувається, - аморально, протизаконно і антидемократично".

На думку Богословської, народні депутати повинні на зборах своїх фракцій отримати відповіді на питання, в чому зміст переговорів між БЮТ і Партією регіонів, які документи підготовлені і підписані і "хто особисто бере участь у змові".

Нагадаємо, в пресі з"явилася інформація про те, що лідери БЮТ і Партії регіонів Юлія Тимошенко і Віктор Янукович погодили проект "Великого договору", який передбачає створення широкої коаліції, а також текст нової Конституції. Крім того, в договорі прописані спільні дії БЮТ і Партії регіонів до 2024 року, зокрема участь в парламентських виборах єдиним блоком.

Замглави фракції Партії регіонів Олександр Єфремов підтвердив інформацію про переговори щодо коаліції, але запевнив, що рішення ще не ухвалене.

Разом з тим, в БЮТ заперечують наявність домовленостей про створення коаліції з Партією регіонів. Про це заявив лідер фракції БЮТ у Верховній Раді Іван Кириленко. "Не поспішаєте, нічого і в помині немає на даний момент", - підкреслив парламентарій, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Богословська вимагає розібратися із десятьма змовниками ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути