пʼятниця, 22 липня 2011 14:46

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Богословська порівняла Тимошенко з брехливим Геббельсом

Богословська порівняла Тимошенко з брехливим Геббельсом

Народний депутат від Партії регіонів, голова Тимчасової слідчої комісії з питань газових угод 2009 р. Інна Богословська заявила, що Юлія Тимошенко, намагаючись уникнути покарання, використовує арсенал тоталітарних харизматичних лідерів, головним чином, брехню.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це Богословська сказала, коментуючи підсумки зустрічі європейських дипломатів з представниками опозиції.

"Через багато років з'явилася надія, що справедливість восторжествує, і Тимошенко понесе заслужене покарання за свої діяння. Для мене, як і для всіх членів Тимчасової слідчої комісії, після ознайомлення з усім масивом документів, стало зрозуміло, що екс-прем'єр-міністр свідомо перевищила службові повноваження під час підписання газових угод 2009 р., в результаті чого українські сім'ї і українська економіка зазнали величезні втрати", - заявила Богословська.

За словами народного депутата, звинувачення просте і зрозуміле, а склад злочину очевидний.

"Тимошенко розуміє неминучість покарання, тому вона і її соратники вдаються до старого, випробуваного тоталітарними лідерами і харизматики методу, а саме - брехні. Ще Геббельс говорив: "Якщо ви скажете досить велику брехню і будете її повторювати, то люди в неї у результаті повірять", - зазначила "регіоналка".

"Для Тимошенко огульна брехня і маніпуляція фактами - соломинка, за яку вона намагається схопитися, перш ніж піти на політичне дно. Але цього разу вона розгубила всіляку довіру, і я сподіваюся, що українці нарешті побачили справжнє обличчя лідера БЮТ", - підсумувала Богословська.

Зараз ви читаєте новину «Богословська порівняла Тимошенко з брехливим Геббельсом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

137

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути