Ексклюзиви
пʼятниця, 22 липня 2011 11:59

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Колесніченко: Інформація про арешт Тимошенко - політична самореклама

Колесніченко: Інформація про арешт Тимошенко - політична самореклама

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко намагається заповнити літнє інформаційне затишшя політичною саморекламою, оголошуючи різкі та істеричні заяви.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, таку думку УНН висловив народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко, коментуючи заяву колишнього адвоката Тимошенко Сергія Власенка щодо того, що їй нібито планують змінити запобіжний захід.

"Тимошенко та її оточення хочуть бути в центрі інформаційної уваги. Тому вони закидають усіляку нісенітницю, користуючись відсутністю інформаційних тем, притягуючи до себе увагу та створюючи образ "невинної трудівниці", якій нібито не дають працювати заради народу", - зазначив Колесніченко.

Парламентарій наголосив, що суд має право ухвалювати будь-які рішення, які вважатиме за необхідне.

"А те, що Тимошенко нахабніє та грубіянить з метою спровокувати суддю, розуміють усі. Судовий процес проходить в межах Кримінально-процесуального кодексу. А Тимошенко та її захист обрали тактику недопущення судових слухань", - зауважив "регіонал".

Нагадаємо, сьогодні Власенко повідомив, що головуючий у справі суддя Родіон Кірєєв може змінити запобіжний захід для Тимошенко на арешт.

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко: Інформація про арешт Тимошенко - політична самореклама». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути