Ексклюзиви
пʼятниця, 22 липня 2011 09:23

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

На суді над Тимошенко повторно зачитують обвинувальний висновок

На суді над Тимошенко повторно зачитують обвинувальний висновок

Суддя Печерського районного суду Родіон Кірєєв розпочав судове засідання з оголошення про повторне зачитування обвинувального висновку у кримінальній справі, порушеній проти Юлії Тимошенко, зважаючи на її відсутність минулого разу у залі засідань.

Як повідомила прес-служба Тимошенко, Кірєєв, зокрема, сказав: "Враховуючи, що підсудна відмовилася відповідати на запитання суду, чи визнає себе винною, і була видалена з зали, суд постановив повторити оголошення обвинувального висновку у справі".

У ці хвилини представниця сторони державного обвинувачення Лілія Фролова вже почала повторне зачитування обвинувального висновку.

Як відомо, на повторному озвученні обвинувального висновку наполягав захист Юлії Тимошенко.

"Ми вимагатимемо, щоб повторно було озвучено обвинувальний висновок з огляду на те, що Юлія Тимошенко була видалена за порушення норм Кримінально-процесуального закону із зали суду... Якщо суд не погодиться з цією позицією, ми будемо наполягати, щоб було відтворено в телевізійному режимі подію читання цього висновку", - сказав захисник Тимошенко Микола Сірий.

Зараз ви читаєте новину «На суді над Тимошенко повторно зачитують обвинувальний висновок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути