середа, 27 серпня 2008 13:09

Богатирьову в США розцінюють, як можливу альтернативу Тимошенко

Візит секретаря Ради нацбезпеки і оборони Раїси Богатирьової в США носить, зважаючи на програму її зустрічей, суто технічний характер. Схоже, що Білий дім вирішив ближче познайомитися з можливою альтернативою Юлії Тимошенко.

Джерело "Экономических известий" в апараті РНБО відзначило, що поїздку Богатирьової в США можна розцінювати як свого роду оглядини.

"У Білому домі люблять зберігати яйця в різних корзинах. Тому вирішили познайомитися з секретарем нашого Радбезу, яку іноді розцінюють як можливу альтернативу Юлії Тимошенко. Зокрема на виборах Президента. Що, звичайно, дуже і дуже малоймовірно", - говорить джерело.

Раїса Богатирьова, швидше за все, отримає консультації про те, як поводитися Києву в протистоянні Грузії і Росії, вважає директор Європейського інституту інтеграції і розвитку Дмитро Видрін.

"У США це тема, на якій зав"язані певні передвиборні кампанії. А під час виборів говорять тільки про вибори. Мова йтиме про те, в яких межах Україна може втрутитися в цей конфлікт, як саме вона може втрутитися і якими будуть її подальші дії, узгоджені з США", - відзначив експерт.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьову в США розцінюють, як можливу альтернативу Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути