пʼятниця, 12 червня 2009 10:04

Богатирьова: Янукович зобов"язаний прислухатися до Ахметова

Богатирьова: Янукович зобов"язаний прислухатися до Ахметова

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович самостійно ухвалив рішення про припинення переговорів з об"єднання з БЮТ. Таку думку висловила Секретар РНБО Раїса Богатирьова.

"Я твердо впевнена, що це була його особиста позиція. Він ні з ким не радився і не просив підтримки, поставивши всіх перед фактом", - відзначила чиновник.

Її слова процитували в прес-службі РНБО.

"Цьому є багато доказів", - сказала Богатирьова. За її словами, головне з них - це позиція основних спікерів партії, "які увечері напередодні ревно і ритуально закликали до союзу з БЮТ і всіляко прославляли його політику в боротьбі з кризою" і на противагу яким висловився Янукович.

"Думаю, що він просто зобов"язаний завжди брати до уваги позицію одного з лідерів партії Ріната Ахметова", - додала вона.

"У РНБО ми мали достатньо інформації про те, що в регіонах готувалися масові акції протестів. Віктор Федорович надзвичайно досвідчений політик. Він проходив подібну кризу в 2004 році і чудово розумів ціну неправильних і поспішних рішень", - переконана Богатирьова.

Нагадаємо, 7 червня лідер Партії регіонів Янукович заявив, що його політична сила не вступить в коаліцію з Блоком Юлії Тимошенко. У своєму телевізійному зверенні до народу він відзначив, що не може погодитися зі зміною в Конституцію, згідно з якою глава держави повинен обиратися депутатами Верховної Ради. Лідер Партії регіонів виступає за всенародні вибори Президента.

У відповідь у телезверненні до народу прем"єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що вибори Президента у Верховній Раді не були принциповою позицією БЮТ в переговорах з Партією регіонів, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова: Янукович зобов"язаний прислухатися до Ахметова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути