пʼятниця, 27 листопада 2009 12:02

Блок НУНС завтра посиплеться?

Блок НУНС завтра посиплеться?

Завтра відбудеться восьмий з"їзд пропрезидентської партії "Наша Україна". У його ході планується підтримати кандидатуру діючого президента Віктора Ющенка, який балотується на другий термін. Місце проведення з"їзду колишнє — актовий зал Київського політехнічного інституту.

Раніше організатори з"їзду планували провести засідання політради партії, здійснити кадрові перестановки як в президії політради, так і безпосередньо в ній самій. Передбачалося, що до президії політради увійде нинішній губернатор Херсона Борис Сіленков, який повернувся до "Нашої України" з партії екс-голови Секретаріату президента Віктора Балоги "Єдиний центр", пише Дело.

Крім того, повинно було вирішитися питання з призначенням керівника кіровоградського осередку "Нашої України", який залишився без глави після того, як колишнє керівництво оголосило про підтримку Юлії Тимошенко, яка балотується в президенти.

Крім того, терміново вирішити кадрове питання вимагав і член президії, заступник голови Київміськадміністрації Євген Червоненко.

Нагадаємо, із стартом в Україні підготовки до Євро-2012 він перебуває у жорсткій конфронтації зі своїм однопартійцем віце-прем"єром Іваном Васюником.

"Я ще подумаю, чи йти мені на з"їзд. Якщо це зборище для "одобрямса" — мені це нецікаво", — відзначив він.

Проте в останню мить від ідеї кадрових чисток вирішили відмовитися. Глава Рівненської облорганізації "Нашої України", місцевий губернатор Віктор Матчук схвалює таке рішення. "Внутрішні "розбірки" вже не потрібні, їх потрібно було влаштовувати як мінімум три місяці тому, а зараз нам дорогі кожна хвилина і кожна людина", — вважає губернатор.

Він вирішив внести іншу інтригу до роботи з"їзду.

"В середу відбулася обласна партконференція, ми вирішили внести на з"їзд пропозицію вийти з блоку НУНС в парламенті, оскільки у нас немає з "Народною самообороною" та іншими політсилами, що входять в блок, нічого спільного", — відзначив Матчук.

Залишається невирішеною проблема боргів обласних партійних осередків "Нашої України" перед співробітниками апарату партії. Згідно із інформацією видання, в середньому по області сума боргу складає близько 600 тис. грн.

В цілому сума боргу, згідно із даними, наданими прес-службою політсили, досягає 20 млн грн (разом із боргами перед Пенсійним фондом).

За матеріалом: Дело
Зараз ви читаєте новину «Блок НУНС завтра посиплеться?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути