субота, 18 травня 2013 09:15

Близько 5 тисяч прихильників Партії регіонів зібралися біля музею ВВВ

У Києві біля музею Великої Вітчизняної війни збираються прихильники Партії регіонів. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Наразі біля пам'ятника близько 5 тисяч людей. Вони тримають прапори Партії регіонів та державні. У деяких є також білі прапори з написом : "У Європу - без фашистів", як власне і називаєтсья цей мітинг.

Наразі люди формуються у колони. Певна частина мітингувальників уже рушила у сторону Парку Слави. Вони також тримають таблички з написами різних міст, переважно Донеччини.

У Парку Слави ж кілька тисяч учасників антифашистського маршу чекають на його початок. Люди зайняли усі лавки навколо Вічного вогню, парапети та площу біля готелю "Салют". Ще один натовп стоїть біля станції метро "Арсенальна". Початок маршу має бути о 10.00.

Більшість одягнена у маніжки з емблемами Партії регіонів за 2010 рік. Серед учасників багато студентів та підлітків. Люди кажуть, що вони мають приєднатися до колони, що буде йти від музею ВВВ.

"Тут люди з усієї України з'їхатися. З самого ранку поїзди забиті людьми, які їдуть на мітинги. Наприклад, у моєму вагоні з Харкова частина їхала сюди, а інша — до Юльки", - каже учасниця Світлана Каменєва.

Багато людей не приховують, що прийшли сюди за гроші. У натовпі люди обговорюють, скільки їм пропонували за годину мітингу.

Автор: Фото: Андрій Жигайло
 

Зараз ви читаєте новину «Близько 5 тисяч прихильників Партії регіонів зібралися біля музею ВВВ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути