понеділок, 17 січня 2011 11:54

Бліцкриг проти Тимошенко провалився - Курков

Бліцкриг проти Тимошенко провалився - Курков

Якщо не знищити Блок Юлії Тимошенко зараз, і якщо не знайти спосіб, щоб не допустити лідерку БЮТ до наступних президентських виборів, то саме вона стане наступним президентом.

З таким прогнозом виступив український письменник Андрій Курков.

На його переконання, цього найбільше боїться оточення Віктора Януковича. Він відзначив, що голова держави не пошкодував державних грошей на американську аудиторську кампанію, яку запросив перевірити фінансові справи минулого Кабміну.

"Американці попрацювали декілька місяців і поїхали мовчки, не оголосивши про знайдену корупцію. Мабуть, нічого не знайшли. Бліцкриг проти Тимошенко провалився. Тепер - це вже повільна і нудна війна, яка більше схожа на корпоративну помсту", - вважає письменник.

Водночас, Курков зпрогнозував, що якщо наступним президентом стане Тимошенко, то "корпоративна помста продовжиться, тільки тоді вже з її боку".

"І в цьому випадку сидіти у в'язницях будуть вже члени нинішнього уряду. Сам Янукович робить вигляд, що жодним чином на боротьбу з опозицією не впливає. Мовляв, є судова система, вона і вирішить: хто правий, хто винен. Те, що судова система повністю підконтрольна адміністрації президента і майже повністю корумпована - знають навіть українські діти", - підкреслив Курков.

Бі-Бі-Сі

Зараз ви читаєте новину «Бліцкриг проти Тимошенко провалився - Курков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути