Ексклюзиви
вівторок, 17 листопада 2009 16:57

Білборди Тимошенко тиснуть на психіку львів"ян - штаб Ющенка

Білборди Тимошенко тиснуть на психіку львів"ян - штаб Ющенка

Львівський обласний штаб кандидата у президенти Віктора Ющенко має намір оскаржити в ЦВК дії штабу Юлії Тимошенко, що "всупереч чинному законодавству, з порушенням правил встановлення реклами в історичному середовищі Львова, розмістив гігантські банери в місті".

Про це сьогодні, 17 листопада, повідомили у Львівському обласному виборчому штабі Віктора Ющенка.

"Є певні вимоги законодавства щодо розміщення політичної реклами. Усі кандидати на пост президента повинні їх неухильно дотримуватися. Проте вже на початку офіційної кампанії у Львові є низка порушень з боку штабу прем"єр-міністра.

Її банери на Львівському автобусному заводі та на проспекті Шевченка порушують всі писані й неписані норми", - повідомив заступник керівника штабу Ющенка з інформаційно-аналітичних питань Олесь Старовойт.

"Це абсолютно нецивілізований підхід"

На його думку, крім порушень законодавства ці плакати порушують етичні норми. "Масштаби реклами Тимошенко у Львові вражаючі з точки зору тиску на психіку людей. Львів і без того потопає в інформаційно-рекламному середовищі. Це абсолютно нецивілізований підхід", - вважає Старовойт.

Крім того, заступник керівника штабу Ющенка підкреслює, що Тимошенко, у компанії інших кандидатів на посаду президента, порушила законодавство тим, що розміщувала свої білборди задовго до офіційного початку президентських перегонів.

У свою чергу, Адміністративно-технічне управління Львівської міськради доручило зняти зовнішню рекламу Тимошенко в центрі Львова через відсутність дозвільних документів.

Як повідомила директор Адміністративно-технічного управління Інна Свистун, документ з вимогою демонтувати рекламу Тимошенко відправлено 12 листопада.

"Ця реклама - розтяжка-панно розміщена без дозволу, відповідно, є незаконною, - заявила Свистун. - Ми виявили рекламу і одразу вжили заходів щодо її усунення".

Водночас, представники виборчого штабу БЮТ в області стверджують, що "всі необхідні документи на розміщення реклами подано до міськради".

За словами голови львівської облорганізації Батьківщини Івана Деньковича, "документ з вимогою демонтувати рекламу від міськради надійшов до нас, однак ми його відправили назад, оскільки його не було оформлено згідно з юридичними нормами - без відповідного реєстраційного номера. Тому три рекламні панно досі містяться на встановленому місці - на проспекті Шевченка, 28".

Як повідомлялося, глава Секретаріату президента Віра Ульянченко заявила, що Віктор Ющенко вирішив використовувати для агітаційної роботи виключно вихідні дні та офіційний неробочий час.

За матерiалами: Західна інформаційна корпорація
Зараз ви читаєте новину «Білборди Тимошенко тиснуть на психіку львів"ян - штаб Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути