Ексклюзиви
пʼятниця, 04 вересня 2009 10:48

"Вони - кака, вона - цяця" - нова варіація реклами Тимошенко (ФОТО)

 

У низці українських регіонів з"явилися білборди з антирекламою слоганів "Вона - працює".

За даними газети, приблизно за 60-70 км від Києва на одеській трасі з"явилися два плакати, на яких повідомляється, що "Вона – працює, Кремлю звітує" і "Вона - працює, армія - голодує". У Харкові з"явилися більш цікаві білборди: "Вони - кака, вона - цяця".

У БЮТ кажуть, що подібну провокацію міг створити кожен з їхніх опонентів.

"Нинішня кампанія взагалі відбудеться під гаслом "всі проти Тимошенко", - переконаний депутат Валерій Писаренко.

Його колега по фракції Святослав Олійник припускає, що плакати виготовлено або "регіоналами", або структурами, близькими до Секретаріату Віктора Ющенка.

"Вражає відсутність креативності у наших опонентів - вони не придумали нічого нового, а лише переграли наш слоган", - заявив депутат.

"Креативно, але не в нашому стилі. Це точно зробили не ми, але дуже вдячні народній творчості", - заявила депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко.

Заступник секретаря РНБО Дмитро Видрін вважає, що білборди в Харкові і на одеській трасі можуть бути приватною ініціативою.

"Ця реклама від Тимошенко настільки пафосна і провінційна, що важко пройти повз без іронії, бажання її "прочитати" напрошується само собою. Інша річ, що за власні гроші мало хто буде розміщувати плакати, тому більш ймовірно, що це все ж робота когось із численних опонентів Тимошенко", - зазначив Видрін.

Нагадаємо, у відповідь на рекламу "Вона - працює" у громадських місцях Львова з"явилися наклейки з написом "Вона - працює, Україна - голодує", "Вона – працює, Євро-2012 - гальмує" і "Вона – працює, народ - бідує".

За матеріалом: Сегодня

Зараз ви читаєте новину «"Вони - кака, вона - цяця" - нова варіація реклами Тимошенко (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути