субота, 26 січня 2013 18:00

Без Ющенка "Наша Україна" пройшла б до парламенту - партієць

Без Ющенка "Наша Україна" пройшла б до парламенту - партієць
Голова Київської міської організації "Нашої України"Андрій Ніцой. Фото: razom.org.ua

Віктор Ющенко заборгував людям за вибори 80 мільйонів гривень, прирікши партію на судове переслідування. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав голова Київської міської організації "Нашої України"Андрій Ніцой.

"Ставши на шлях розколу "Нашої України", Віктор Ющенко веде до її ліквідації. Він не виконав своїх зобов'язань і не виплатив заборгованість, яку досі не погасив. Це майже 80 мільйонів гривень. У фінансовому плані партія є офіційним банкрутом. Не виконавши свої зобов'язання і не виплативши борги, він практично прирікає нас на судове переслідування. Крім того, не виконавши свої зобов'язання перед членами дільничих і обласних виборчих комісій більшості областей України по винагороді, які вони мають отримати, він фактично здав ці виборчі дільниці на користь Партії регіонів на Сході та Півдні України", - повідомив він.

Ніцой запевнив, що "Ющенко на цих виборах працював керівником виборчої кампанії "Нашої України" і виконував накази про здачі виборчих комісій на Півдні та Сході України на користь Партії регіонів".

"Це є факт: у Дніпропетровській області його розслідує місцева прокуратура. Ці висновки ми хотіли зробити сьогодні на засідання політради, враховуючи, що першим пунктом мав бути аналіз виборчої кампанії до парламенту у 2012 році. Для того вони і розколюють, щоб не відповідати за свій результат", - вважає голова київського осередку "Нашої Україи".

Ніцой гадає, що без участі Ющенка партія мала б шанси потрапити до парламенту.

"У червні-липні йшлося про початок підготовки нашої партії до виборів. Сергій Бондарчук пропонував зовсім іншу цікаву стратегію роботи на півдні, у центрі та на сході України, з іншими месиджами. Без участі Ющенка у цій виборчій кампанії, як кандидата в народні депутати. Ми з ним вважали, що президенти в парламент не ходять, що це принижує український народ і статус президента України. А вибори "Нашої України" без Ющенка мали усі шанси бути успішними", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Без Ющенка "Наша Україна" пройшла б до парламенту - партієць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути