вівторок, 18 червня 2013 22:55

Без довіри до лідерів опозиції з протестних настроїв нічого не виникне - Філенко

Без довіри до лідерів опозиції з протестних настроїв нічого не виникне - Філенко
Володимир Філенко Фото: glavcom.ua

В Україні зараз набагато вищий рівень протестних настроїв, навіть у порівнянні із тим рівнем, "який був у 2004 році, коли вибухнув Майдан". Про це у коментарі Gazeta.ua сказав екс-нардеп, соратник Юрія Луценка Володимир Філенко.

"Значною мірою можу погодитися із ним, інша справа коли, і в який спосіб. Рівень невдоволення діями влади і президента – дуже високий. Він набагато вищий, навіть у порівнянні із тим рівнем, який був у 2004 році, коли вибухнув Майдан", - висловив думку колишній народний депутат.

"Тобто підстави говорити про високий рівень протестних настроїв в країні є. Але бажане не завжди стає дійсністю, тому що якщо не буде серйозної підготовчої та роз'яснювальної роботи, а також організаційної роботи та довіри до лідерів опозиції, то протестні настрої можуть лишитися лише протестними настроями. І нічого не виникне", - під креслив він.

Відповідаючи на питання, коли можна очікувати вибуху протестних настроїв, політик наголосив: "Я цього не знаю".

Нагадаємо, Кличко сказав, що народ України може постати проти дій влади, як це сталося в Туреччині. Якраніше повідомлялося, результати дослідження фонду "Демократичні ініціативи ім. Ілька Кучеріва" свідчать про те, що за півроку протестні настрої українців зросли. В свою чергу, результати дослідження проведеного в Україні Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) свідчать про те, що ще ніколи протестні настрої українців не були такими потужними, як після двох років "покращення життя".

Зараз ви читаєте новину «Без довіри до лідерів опозиції з протестних настроїв нічого не виникне - Філенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути