четвер, 25 серпня 2011 15:08

"Беркутівець" використав проти опозиціонерів невідомий аерозоль

"Беркутівець" використав проти опозиціонерів невідомий аерозоль

На День незалежності сталася сутичка між прихильниками опозиції та бійцями міліцейського спецпідрозділу "Беркут". Так під час спроби опозиціонерів прорвати міліцейський ланцюг один із "беркутівців" застосував невідомий газ.

В Інтернеті з'явилось припущення, що це був аерозоль від тарганів.

Та як повідомив представник прес-служби МВС міста Києва Володимир Поліщук, достовірно зараз невідомо, що саме було використано працівниками міліції.

"З таким самим успіхом можна сказати, що то був дезодорант, або навіть одеколон. Ніхто відповідного дослідження ще не провів. Але казати, що міліція застосувала газ також не можна. Це був один працівник, на якого намагалися напасти і проривалися через міліцейський ланцюжок. А що таке використання силовиками сльозогінного газу, то нехай люди подивляться репортажі з деяких демократичних країн, і потім не зловживають цими словами", - додав Поліщук.

За словами представника столичної міліції, оцінку діям представників опозиції та бійцям спецпідрозділу "Беркут" дасть прокуратура.

Як відомо, під час сутичок з міліцією вчора постраждали 6 міліціонерів.

Зараз ви читаєте новину «"Беркутівець" використав проти опозиціонерів невідомий аерозоль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути