середа, 24 серпня 2011 17:04

Спецтема: 20 років незалежності!

Об'єднана опозиція не змогла проламати стіну міліції та спецназу
32

Фото: Фото: Андрій Шматов

Сьогодні, 24 серпня, на честь 20-річчя незалежності України опозиційні сили провели в Києві масову акцію.

Мітинг проходив в парку Шевченка. Перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов закликав присутніх піти до адміністрації президента, щоб вручити резолюцію мітингу, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Комітет опору диктатурі в Україну, в який увійшли 12 опозиційних партій, заявляє, що влада в День Незалежності країни намагалася спровокувати кровопролиття.

"В рамках абсолютно мирного святкування 20-ї річниці Незалежності Україні об'єднаною опозицією відбулася хода по вулиці Володимирській, яке не було заборонено жодним судом. 15-тисячна колона натрапила на кордон озброєної міліції і щити спецназу, метою яких було лише одне - спровокувати бійки і кровопролиття", - говориться в заяві Комітету опору диктатурі.

Прихильники опозиційних партій колоною рушили по вул. Володимирській. Їх просуванню перешкодили кордони правоохоронців та металеві щити.

Турчинов закликав всіх зібратися на Майдані Незалежності о 17:00. Після цього учасники мітингу розрізненими групами по різних вулицях почали просуватися в бік вул. Хрещатик.

Нагадаємо, на вулиці Володимирська "Беркут" бив учасників мирної ходи опозиції , яка рушила від пам'ятника Шевченка до Адміністрації президента.


Зараз ви читаєте новину «Об'єднана опозиція не змогла проламати стіну міліції та спецназу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути