середа, 24 серпня 2011 13:58

У центрі Києва "беркутівці" б'ють учасників опозиційної ходи

На вулиці Володимирська "Беркут" б'є учасників мирної ходи опозиції , яка рушила від пам'ятника Шевченка до Адміністрації президента. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Всього приблизно 5 тисяч демонстрантів та 100 співробітників "Беркуту".

Люди кидають у "беркутівців" щити, якими правоохоронці перекрили шлях мітингувальникам. Покищо кордон прорвати не вдається.

Під час ходи Олександр Турчинов, який був на чолі, закликав "міліцію не виконувати злочинних наказів".

Люди кричать "Банду геть!", "Ганьба".

"Біля Шевченка зібралося тис 10 людей, багато у вишиванках. Прапори державні і партійні. Настрій - непростий, але треба гнати від себе песимізм. Весь парк вже очеплено щитами, "беркутом", автозаки, автобуси з міліцією. Місто як ніколи пусте. Люди, що просто йдуть повз ті щити, плюються:" влада вже своєї тіні боїться". Де ж сьогодні поховалися наші убогі правителі? В День незалежності- не зі своїм народом... Бо ми - не іх народ", - написала у мережі Facebook нардеп від "НУНС" Ірина Геращенко.

"Я саме зараз знаходжусь на мiтингу... Не уявляю як судовi виконавцI можуть завадити тому, що вiдбувається. На площI щонайменше 20 -25 тис. Мирнe зiбрання - люди висловлюють свою громадянську позицiю", - зазначив у мережі Facebook член ради партії "Фронт Змін" Андрій Пишний.

Раніше повідомлялося, на площу біля пам'ятника Тарасу Шевченку прийшли судові виконавці. Криками "Ганьба!" нардепи вигнали судових виконавців із мітингу.

За інформацією прес-служби МВС, на мітинг зібралися близько 3 тисяч людей.


Зараз ви читаєте новину «У центрі Києва "беркутівці" б'ють учасників опозиційної ходи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

95

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути