вівторок, 20 жовтня 2009 09:51

Бережна прийшла до Лободи з годинником за $23 тисячі (ФОТО)
5

На одній зі світських вечірок знову після своєї вагітності засвітилась народний депутат від Партії регіонів Ірина Бережна. Вона прийшла привітати з 27-річчям співачку і учасницю Євробачення-2009 Світлану Лободу.

У нічному клубі "Арена" нардепка провела вечір у компанії колеги по партії Нестора Шуфрича і усім відомої розлучниці Лілії Подкопаєвої.

Не дивлячись на те, що винуватцем свята була Лобода, увага преси була більше прикована до Бережної. Адже після народження дівчинки Даніели вона не часто з"являється на тусовках і у Верховній Раді. Хоча сама запевняла, що ніколи не припиняла працювати, тому що за нею закріплений округ.

Бережна ніколи не відзначалась особливою скромністю у виборі своїх аксесуарів, тому і цього разу одягла золоті сережки і перстень з коштовним камінням. На руці виблискував швейцарський годинник Hublot. Його середня ціна може коливатись від $17 тисяч до $23 тисяч. Корпус хронографа зроблений з рожевого золота й інкрустований діамантами.


Модель годинника належить до чоловічої колекції. Можливо "регіоналка" його і позичила у свого таємничого коханого, якого ретельно приховує від преси.

Нагадаємо, Бережну неодноразово бачили в компанії з бізнесменом Борисом Фуксманом. Раніше також були підозри на роман депутатки зі співаком Андрієм Кравчуком.

Усі фото Наталія Чубенко/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бережна прийшла до Лободи з годинником за $23 тисячі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути