Ексклюзиви
вівторок, 22 жовтня 2013 14:28

"Батьківщина": Законопроект Міщенка про лікування Тимошенко - неприйнятний

"Батьківщина": Законопроект Міщенка про лікування Тимошенко - неприйнятний
Арсеній Яценюк. Фото: dusia.telekritika.ua

У парламентській фракції "Батьківщина" називають неприйнятною для вирішення питання екс-прем'єра Юлії Тимошенко законодавчу ініціативу позафракційного нардепа Сергія Міщенка про можливість виїзду ув'язнених на лікування за кордон.

Про це заявив лідер парламентської фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк у вівторок в Києві.

"Цей законопроект неприйнятний, тому що там чітко передбачено норму, що це, фактично, відбування покарання за межами України і при тому, що це відбування покарання ще й не зараховується до загального терміну відбування покарання, а саме 7 -річне ув'язнення", - заявив лідер "Батьківщини".

"Потрібно говорити відверто: це не варіант Міщенко, це, ймовірно, варіант якої-небудь Банкової, треба відверто про це говорити" , - додав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УДАР розкрив "фікцію" Рудьковського

Яценюк звернувся до президента Віктора Януковича та до адміністрації президента: з закликом припинити "ці політичні ігрища".

"У вас є свій варіант? Вийдіть зі своїм варіантом, де стоятиме підпис Віктора Януковича, місії Кокса та Кваснєвського, підпис опозиції, і тоді це буде варіант, а все інше - це ігрища для того, щоб відтягнути час потім, щоб потім зіграти в гру "а хто винен?" , - сказав лідер парламентської фракції "Батьківщина".

Нагадаємо, сьогодні народний депутат Сергій Міщенко (позафракційний) зареєстрував у Верховній Раді зміни до свого законопроекту про лікування ув'язнених за кордоном. За цим законопроектом в'язням планується надавати відстрочку від відбування покарання.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина": Законопроект Міщенка про лікування Тимошенко - неприйнятний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути