четвер, 10 листопада 2011 12:37

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Батьківщина": влада планує фізично знищити лідерів опозиції

"Батьківщина": влада планує фізично знищити лідерів опозиції

Влада не просто ізолює лідерів опозиції від суспільства, кидаючи їх за грати за абсурдними звинуваченнями, але й планує фізично знищити їх. Про це заявили в партії "Батьківщина".

У партії нагадали, що здоров'я Юлії Тимошенко різко погіршилося, а захисник екс-прем'єра Сергій Власенко підтвердив, що через прогресуючу хворобу хребта Тимошенко не може самостійно пересуватися.

У той же час, під тиском влади їй відмовляють в якісній медичній допомозі, яка може бути надана тільки в медичному закладі. У партії повідомили, що лікарів, які проводили огляд Тимошенко, змушують фальсифікувати результати обстеження.

"Після огляду Юлії Тимошенко медична комісія зафіксувала ознаки загострення хвороби, неможливість самостійного пересування і рекомендувала якомога швидше перевести екс-прем'єра до спеціалізованої клініки для проведення належної діагностики та лікування. Утім, за два дні лікарів змусили переписати висновок так, щоб потреба переведення Юлії Тимошенко в лікарню відпала", - йдеться в заяві "Батьківщини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МОЗі говорять, що їхні лікарі Тимошенко не обстежували

Партія також висловила подяку тим лікарям, які відмовляються підписувати фальшиві діагнози, розуміючи, що симптоми, зафіксовані у Тимошенко, вкрай небезпечні для її здоров'я та життя.

"Ми просимо всіх лікарів, які обстежують політв'язнів та на яких чинять тиск, пам'ятати про клятву Гіппократа. Від вашої принципової професійної позиції залежить життя людей", - закликає "Батьківщина".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко "світить" 12 років - екс-заступник генпрокурора

У заяві підкреслили: "Ми також звертаємося до Уповноваженого ВР з прав людини, до міжнародних організацій з питань охорони здоров'я та правозахисних груп з проханням втрутитися у ситуацію і не допустити фізичного знищення політв'язнів".

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина": влада планує фізично знищити лідерів опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути