Ексклюзиви
четвер, 18 жовтня 2012 12:25

"Батьківщина" про відмову Кличка - це крок, який перетворює його на союзника "регіоналів"

"Батьківщина" про відмову Кличка - це крок, який перетворює його на союзника "регіоналів"
Фото: news.topsto.net

Об'єднана опозиція "Батьківщина" заявила, що відмова лідера партії "УДАР" Віталія Кличка підписати угоду про створення коаліції демократичних сил у новому парламенті — це крок, який перетворює його на союзника Партії регіонів.

"Відмова Віталія Кличка підписати Угоду про створення Коаліції демократичних сил у майбутньому парламенті – це крок, який грає на користь Партії регіонів, це крок, який перетворює його на союзника "регіоналів", це крок, який призведе до розпилення демократичних сил, а не до їх єднання у боротьбі із нинішнім режимом Януковича", - йдеться в заяві політсили, опублікованій на офіціальному сайті БЮТ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україні не вистачить двох бюджетів, щоб виконати обіцянки кандидатів

Зокрема, там говориться про те, що "вже стало зрозуміло, чому партія "УДАР Віталія Кличка" ще до початку виборів зірвала процес узгодження спільних дій демократичних сил".

"А потім на минулому тижні в односторонньому порядку вийшла з переговорів з Об'єднаною опозицією щодо формування єдиного списку мажоритарних кандидатів та без будь-яких консультацій із партнерами оприлюднила своє рішення, яке дає можливість Партії регіонів додатково отримати декілька десятків депутатських мандатів", - додали в партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ідея "Батьківщині" щодо підписання угоди про коаліцію - це крок у відповідь УДАРу" - експерт

Також, "Батьківщина" констатувала, що у такий "відповідальний час Віталій Кличко прийняв рішення, виходячи із своїх власних, меркантильних інтересів, а не із інтересів України, її народу".

"Сьогодні наша дружня простягнута рука зависла у повітрі, однак ми переконані, що рано чи пізно, у повному складі чи у складі лише тих, хто встояв під тиском влади, фракція Віталія Кличка приєднається до демократичних сил у парламенті", - додали в політсилі.

Нагадаємо, лідери Об'єднаної опозиції та ВО "Свбода" мають намір підписати угоду про створення демократичної колаіції в новій Верховній Раді.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" про відмову Кличка - це крок, який перетворює його на союзника "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

203

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути