четвер, 14 лютого 2013 13:45

"Батьківщина" і "Свобода" приєднаються до нардепів Кличка у Верховній Раді

"Батьківщина" і "Свобода" приєднаються до нардепів Кличка у Верховній Раді
Фото: liga.net

Представники фракції "Батьківщини" та "Свободи" приєднаються до "ударівців" для чергування у Верховній Раді.

Про це на прес-конференціїу Києві сказав лідер фракції УДАР Віталій Кличко.

"Я розмовляв з керівниками інших фракцій, Арсенієм Яценюком та Олегом Тягнибоком, і найближчим часом, сьогодні-завтра, до нас приєднаються представники інших опозиційних сил у чергуванні у ВР", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди починають глузувати та сміятися з Партії регіонів - "ударівець"

Кличко запевнив, що опозиція хоче якомога швидше вирішити проблему, яка склалася у парламенті, однак, вони також не виключають варіант дострокових виборів.

"Дострокові вибори - це останнє, чим залишилося налякати партію УДАР. Ми не боїмося. Якщо потрібні будуть дострокові вибори - ми готові до них. Краще нові вибори, ніж невиконання законів і така нова Рада", - зауважив лідер фракції УДАР.

Він додав: "Ми налаштовані якомога швидше розв'язати парламентську кризу. Ми знаємо, що більшість громадян на сьогоднішній день підтримує вимогу персонального голосування".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнений Луценко не очолить опозицію, бо заважатиме - політолог

Кличко закликав всіх українців завтра о 10.00, коли розпочнеться нарада керівників фракцій у спікера Володимира Рибака, просигналити у своїх машинах. Таким чином, на думку політика, українці мають продемонструвати свою позицію щодо кнопкодавства.

"Провладні депутати нам пропонують якийсь компроміс. Я звертаюся до кожного: який компроміс може бути між тим, ходити на роботу чи ні? Та компроміс між тим, тиснути кнопку за себе, чи за свого сусіда? Найвищий державний орган не може починати свою роботу, порушуючи закон України", - зауважив Кличко.

 

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" і "Свобода" приєднаються до нардепів Кличка у Верховній Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути