понеділок, 18 лютого 2013 22:40

"Батьківщина" хоче помститися Кличку, тому і висунула його мером - "регіонал"

"Батьківщина" хоче помститися Кличку, тому і висунула його мером - "регіонал"
Михайло Чечетов. Фото: lenta-ua.net

"Батьківщина" заявила про свою підтримку Віталія Кличка в якості кандидата на посаду мера Києва, бо хоче йому помститися.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов, кажучи про те, що "Батьківщина" визначалися із єдиним кандидатом на мера Києва, якого буде підтримувати. Цим кандидатом став лідер партії УДАР Віталій Кличко.

"Вони ("Батьківщина") вже починають із заздрістю ставитися до Кличка. Цілий тиждень вони на короткому ланцюжку у Кличка, на підтанцовці. Такого ще не було, щоби об "Батьківщину" так витерли ноги, - наголосив він. - Тому сьогодні "Батькіщина" вирішила продублювати УДАР і теж одягнула футболки, тільки білі (у Верховній Раді). Ну одягніть вже червоні труси. А Олег Тягнибок нехай ще одягне вишиванку. Як цікаво буде у залі — вишиванка, червоні труси та червоні футболки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Публічно ставити Кличка в ситуацію, що він повинен відповідати - крок до розколу опозиції" - політолог

Він додав: "От тепер вони і подумали: як же помститися Кличку. Тому сьогодні тишком заявляють, що вони Кличка висувають мером. Для чого? Вони так намагаються загнати його у кут. Вони розуміють, що Кличко тепер головний кандидат на президентство".

Водночас, Чечетов переконаний, що хто б не був кандидатом від опозиції на президентських виборах, їх все рівно виграє чинний голова держави Віктор Янукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тільки в разі повної консолідації опозиції Кличко переможе на виборах мера Києва - експерт

"Зрозуміло, що вибори виграє Янукович, у цьому немає сумнівів. Але ж їм хочеться сказати: "Я програв у другому турі самому Віктору Федоровичу". І от за те, щоби це сказати, у них в опозиції іде боротьба", - переконаний "регіонал".

Він додав: "І розуміючи те, що Кличко тепер на першому місці, вони вирішили висунути його в мери. Вони розуміють, що якщо Кличко стане мером, то на президента вже не піде. А з іншої сторони, якщо Кличко піде у мери, то вони ще когось висунуть і Кличко програє мерські вибори, і тоді його рейтинг впаде взагалі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "УДАР" вважає, що "захопити" Київ можна за допомогою громадських активістів

"Головне (для опозиції — ред.) опустити рейтинг Кличка, бо він їх обіграв. Кличко сам політик не великий, але, по суті, теж не великого політика Яценюка він обіграв", - підкреслив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" хоче помститися Кличку, тому і висунула його мером - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути