четвер, 04 квітня 2013 23:32

"Батьківщина" чухає потилицю над тим, як знову прогавила у своїх лавах "тушок"

"Батьківщина" чухає потилицю над тим, як знову прогавила у своїх лавах "тушок"
Леся Оробець. Фото: tvi.ua

У фракції ВО "Батьківщина" не можуть уявити, якими методами виманили з опозиції народних депутатів Віталія Немілостівого та Романа Стаднійчука, адже їх змусили вийти з опозиційних лав протягом однієї години.

Про це в ефірі телеканалу ТВі сказала народний депутат від фракції "Батьківщини" Леся Оробець.

"Я за годину до появи Віталія Немілостівого та Романа Стаднійчука на засіданні особисто з ними говорила. При мені сьогодні об 11:40-11:45 вони писали заяву, що залишаються в "Батьківщині". Я не знаю, що з ними зробили за годину", – наголосила Оробець.

Вона також зазначила, що якби в її дітей виривали нігті, то питання бути чи не бути в опозиції для неї не стояло б, як і для будь-якої іншої мами.

"Знаю, що коли на твоїх очах виривають нігті у твоїх дітей, то рішення бути чи не бути в опозиції прийме кожна мама. Я не знаю, що переманило цих людей", - зауважила опозиціонерка.

Нагадаємо, сьогодні спікер ВР Володимир Рибак повідомив на засіданні депутатів більшості про вихід із фракції "Батьківщини" чотирьох депутатів. Відповідні заяви, за його словами, написали Олег Канівець, Віталій Немілостівий, Ігор Скосар та Роман Стаднійчук.

Разом з тим, керівник фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк у кулуарах Верховної Ради показав журналістам три заяви Віталія Немілостівого, Романа Стаднійчука та Ігоря Скосара про те, що вони залишаються членами "Батьківщини" і не виходили з неї.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" чухає потилицю над тим, як знову прогавила у своїх лавах "тушок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути