пʼятниця, 23 вересня 2011 11:45

"Батьківщина": Янукович і Азаров поділяють українофобію Табачника

"Батьківщина": Янукович і Азаров поділяють українофобію Табачника

Партія "Батьківщина" висловлює повну солідарність зі студентами, які протестують проти діяльності міністра освіти Дмитра Табачника, та застерігає ректорів від тиску на них.

Як повідомила прес-служба БЮТ, однопартійці Юлії Тимошенко заявили, що керівники "вишів" повинні пам'ятати про відповідальність за незаконний тиск на студентів, за порушення їхніх громадянських прав та свобод.

"Відставка Табачника - справедлива вимога, яку поділяють всі громадяни, які мають елементарне почуття національної гідності, яке не дозволяє їм терпіти українофоба-негідника на чолі української освіти", - зазначили опозиціонери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Між студентами і "беркутівцями" у центрі Києва виникла сутичка

З іншого боку, за їхніми словами, всім слід розуміти, що "немає окремої гуманітарної політики Табачника, що його тривале перебування на посаді означає, що і президент Янукович, і прем'єр Азаров повністю поділяють його україноненависницькі погляди".

"Про це, зокрема, свідчить і вшанування на вищому державному рівні пам'яті Столипіна, відомого своєю українофобською політикою, запереченням права українців на власну державу і власну національну ідентичність", - підкреслили у "Батьківщині".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Київським рухівцям повісили дошку на честь Столипіна

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина": Янукович і Азаров поділяють українофобію Табачника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути