пʼятниця, 02 вересня 2011 13:16

Банкова не зацікавлена у переслідуванні Ющенка – політолог

Банкова не зацікавлена у переслідуванні Ющенка – політолог

Екс-президента Віктора Ющенка не притягнуть до кримінальної відповідальності у справі про його отруєння.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Михайло Басараб.

"У Віктора Федоровича стримано-позитивне ставлення до Віктора Андрійовича з певних обставин. Банкова не зацікавлена у переслідуванні Ющенка. Можливо, це наслідок якихось домовленостей, або у них налагодилися непогані стосунки. Однак передісторія їхніх взаємин не дозволить ні одному, ні іншому співати похвальні пісні на адресу один одного", - зазначив він.

За словами експерта, у справі про отруєння Ющенка є подвійне дно. "Не всі обставини відомі широкому загалу. Є моменти, які б не хотіли оприлюднювати люди, які мають відношення до цієї справи, в тому числі Ющенко. Те, що він не хоче здавати кров, може мати два пояснення. По-перше, публічну здачу крові може вважати актом певного особистого приниження. Ми ж не знаємо, як він до цього ставиться та інтерпретує ці події. По-друге, у нього дуже наполегливо просять здати аналізи", - пояснив Басараб.

"Можливо, результати можуть відкрити не зовсім вигідні для Ющенка обставини. Я не можу сказати, що аналізи покажуть, що ніякого отруєння не було. Особисто я схиляюся до того, що якась подія сталася. Але не зовсім те, про що говорить офіційна версія Ющенка або тих людей, які доводять факт отруєння діоксином", - додав політолог.

Зараз ви читаєте новину «Банкова не зацікавлена у переслідуванні Ющенка – політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути