Ексклюзиви
понеділок, 01 жовтня 2018 10:58

Балога несподівано підтримав Порошенка

Балога несподівано підтримав Порошенка
Віктор Балога буде голосувати за Петра Порошенка, якщо той зійдеться у другому турі з Юлією Тимошенко. Фото: відкриті джерела

Позафракційний народний депутат і колишній глава секретаріату президента Ющенка Віктор Балога голосуватиме за Петра Порошенка, якщо той вийде у другий тур із Юлією Тимошенко. Про це він розповів в інтерв'ю "Українська правда"

"Я за кого? (від несподіванки робить довгу паузу і починає сміятися). За Порошенка. Я – за Порошенка, якщо так станеться. Але сподіваюся, що в другому турі його не буде", - сказав він.

Також Балога заперечив, що керуватиме виборчим штабом ймовірного кандидата у президенти Анатолія Гриценка.

"У нас з Анатолієм Степановичем давня історія та давні дружні стосунки з часів помаранчевої революції. Він не раз до мене звертався по допомогу, і я йому ніколи не відмовляв. І зараз він до мене звернувся і каже: "Допоможи". Я кажу: "Нема питань, допоможу".

Я був би радий, щоб Садовий, Вакарчук, Гриценко стали єдиною командою та визначились для себе, хто з них президент, хто – прем'єр, хто – спікер. Визначилися ідеологічно. Коли б ці 3 політики зійшлись, фактично це вже доконаний факт, що цей український проект мав би право на перемогу. Я би цьому радий був. І тут абсолютно не стоїть питання штабів чи ще чогось.

Я чекаю, що таке об'єднання буде. Якщо вони цього не зрозуміють і шансом не скористаються для того, щоб розвивати країну якісно, мені здається, що я особисто та моя команда, на жаль, будемо обирати між тим, що є", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кого просуватиме Москва на президента України

Наступні вибори президента мають відбутися у березні 2019‑го, парламенту - у жовтні того ж року.

Президент Петро Порошенко оголосить про намір йти на вибори після старту виборчої кампанії.

Зараз ви читаєте новину «Балога несподівано підтримав Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути