Ексклюзиви
вівторок, 31 серпня 2010 17:57

Бала: У Ющенка є один шанс - коли все навколо вимре

Бала: У Ющенка є один шанс - коли все навколо вимре

Створювати Інститут свого імені - це занадто пафосно.

Про це сказав Gazeta.ua політолог Олександр Палій, коментуючи інформацію про те, що найближчим часом Віктор Ющенко збирається заснувати Інститут свого імені.

"Це не наші традиції. І, тим більше, результати діяльності Ющенка за останні роки не зовсім ті, які дозволяють так пафосно ставитися до свого імені", - зазначив він.

За словами експерта, інформація про повернення Ющенка в політику означає, що екс-президент захотів якоїсь діяльності.

"Він ще достатньо молодий і хоче чимось займатися", - зазначив він.

Однак політолог підкреслив, що після того, як Віктор Андрійович не використав свої достатньо широкі можливості на посаді президента, очікувати від нього успішної опозиційної діяльності не варто.

"Я думаю, що він якщо і піде на місцеві вибори, то це буде його старий проект "Наша Україна". Але поборотися за 3% йому буде непросто, - наголосив Палій. - Ющенко світитиметься на політичному Олімпі до того часу, доки в нього і його політичних побратимів вистачить ресурсів".

У свою чергу директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала сказав, що в Ющенка є лише один шанс повернутися в політику.

"У нього є лише один шанс, коли ця влада себе дискредитує за короткий проміжок часу, а опоненти нинішньої влади і нові політичні проекти ніяк не зможуть себе проявити. Тобто, коли все навколо політично вимре і залишиться тільки один Ющенко. Тоді в нього буде шанс", - зазначив політолог.

Нагадаємо, в одній з газет з"явилася інформація, що восени колишній президент Віктор Ющенко повертається в активну політику. Ніби-то він збирається заснувати Інститут свого імені і повести партію "Наша Україна" на місцеві вибори.

Зараз ви читаєте новину «Бала: У Ющенка є один шанс - коли все навколо вимре». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути