четвер, 22 липня 2010 19:30

Азарова здивувало, що тарифи зростають, а якість послуг падає

Азарова здивувало, що тарифи зростають, а якість послуг падає

Прем'єр-міністр України Микола Азаров назвав незадовільною якість житлово-комунальних послуг.

"Цікаві дані соцопитувань: 70% населення незадоволені якістю наданих комунальних послуг, а враховуючи те, що інші 30% живуть у власних будинках, то виходить, що 100% населення, що проживає в багатоквартирних будинках, не задоволені якістю житлово-комунальних послуг", - сказав Азаров.

Прем'єр при цьому наголосив на необхідності вирішувати проблему неякісності житлокомпослуг, незважаючи на те, що така ситуація формувалася роками.

"Майже половина українців вважає причиною проблеми невідповідність тарифів якості послуг. І справедливі претензії висувають, що тарифи зростають, а якість послуг падає. Це взагалі парадокс", - сказав Азаров.

Крім того, прем'єр-міністр обурений низькими розрахунками підприємствами тепло-і водопостачання за газ і електроенергію. "Підприємства теплопостачання сплатили 55% вартості спожитого газу. Це як розуміти?" - обурився прем'єр.

Він також висловив невдоволення низькими розрахунками за електроенергію водоканалами. "Я знаю, що проблема ця, так би мовити, одвічна, але колись же ми повинні цю проблему вирішити. У 2010 році ми повинні цю проблему вирішити і забути. У 2011 рік ми борги не потягнемо, ми всі їх закриємо в цьому році ", - наголосив Азаров.

Як повідомлялося, згідно з результатами телефонного опитування Інституту Горшеніна, близько третини опитаних українців (35,8%) вважають, що основну відповідальність за підвищення ціни на газ для населення несе Президент.

Корреспондент.

Зараз ви читаєте новину «Азарова здивувало, що тарифи зростають, а якість послуг падає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути