четвер, 22 липня 2010 15:52

Азарова дивує ріст заборгованості по зарплатам

Азарова дивує ріст заборгованості по зарплатам

Заборгованість по заробітній платі скорочується, однак не такими темпами, як розраховував уряд. Про це на зустрічі з губернаторами сказав прем"єр-міністр Микола Азаров.

За його словами, у деяких областях заборгованість не тільки не скорочується, але й зростає. Це стосується Тернопільскої, Херсонської, Івано-Франківської та Вінницької областей.

"Хай ріст і невеликий - 2-3%, але він свідчить про те, що керівництво областей разом з керівництвом галузей не докладає необхідних зусиль щодо скорочення заборгованості по виплаті зарплати", - зазначив глава уряду.

Азаров наголосив, що у нього є питання з цього приводу до міністра праці та соціальної політики Василя Надраги.

"Не всі зрозуміли, що за вирішення цієї задачі будемо дуже серйозно питати. У вас настрій, що до неї можна ставитися опустивши рукава", - звернувся прем"єр до присутніх міністрів та губернаторів.

Він звернув увагу, що заборгованість по виплатам зарплат зростає в той час, коли зростає економічна активність підприємств.

"Грошові доходи населення виросли на 13% за перші 6 місяців. Також зросли пенсійні виплати, тобто об"єктивних причин для зростання заборгованості немає," - додав Азаров.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Азарова дивує ріст заборгованості по зарплатам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути