понеділок, 14 березня 2011 12:26

Азарова та Рябченка хочуть викликати "на парламентський килим"

Азарова та Рябченка хочуть викликати "на парламентський килим"

Лідер парламентської фракції БЮТ Іван Кириленко запропонував заслухати у п'ятницю у Верховній Раді прем'єр-міністра Миколу Азарова. Також пропонується викликати "на килим" голову Фонду держмайна, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Треба послухати керівника уряду із загальною інформацією, як виглядає Україна за підсумками року, які стратегічні конкретні завдання ставляться на цей рік", - уточнив Кириленко.

Разом з тим, спікер ВР Володимир Литвин йому заперечив: "Там зовсім інша процедура. Давайте тоді проект постанови, і ми приймемо відповідне рішення. Просив би, щоб ми розрізнили годину запитань до уряду або інформацію. Давайте визначатися, кого на годину запитань до уряду. Якщо прем'єр буде в Києві, він буде присутній і буде можливість поставити йому запитання".

Голова парламенту нагадав: "Ми ж домовились: півгодини письмові запитання-відповіді до тої особи, яку визначає Кабінет міністрів, а потім можна буде поставити питання будь-якому члену Кабміну".

Литвин попросив не наполягати на виклику до ВР Азарова.

Водночас, керівники фракції пропонують винести на голосування у вівторок пропозицію замінити годину запитань до уряду на заслуховування голови Фонду держмайна Олександра Рябченка стосовно приватизацій, які були здійснені протягом цього року, в тому числі й "Укртелекому".

Зараз ви читаєте новину «Азарова та Рябченка хочуть викликати "на парламентський килим"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути