четвер, 15 серпня 2013 12:19

Азарова через "підготовку лопат до зими" запідозрили у неадекватності

Азарова через "підготовку лопат до зими" запідозрили у неадекватності
Микола Азаров. Фото: ru.tsn.ua

Нардеп із "Батьківщини" Андрій Павловський вважає неадекватною заяву прем'єра Миколи Азарова про те, що уряд закупив 93 тисячі лопат в ході підготовки до осінньо-зимового сезону.

Про це він сказав коментарі Gazeta.ua.

"Це характерні для Азарова висловлювання. Спочатку він говорив про капусту. На її прикладі розказував, як покращилося життя пересічного українця. Коли громадяни доводили, що це зовсім не так, він запропонував взяти лопати і йти викопувати це краще життя. Зараз продовжує в тому ж дусі — знову згадує лопати. Вважає, що це позитивно буде позначатися на стані доріг та ситуації в економіці. Це просто смішно і ще раз підтверджує, який він та його уряд "професіонали". Геолог за фахом досі не зрозумів, як працює ринкова економіка", - зауважив політик.

За його словами, така заява є сигналом, що треба відправляти прем'єра на пенсію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лицарі" Тимошенко зберуться за круглим столом поговорити про конкретні справи

"Він керується старими радянськими стереотипами. Є характерним управлінцем совкового стилю. Замість того, аби розібратися в чому проблема, він буде кричати, бити по столу кулаком і крити матюками своїх підлеглих. Закупає лопати в той час, коли весь світ живе розробкою сучасних інформаційних та нанотехнологій. Передові країни рухаються за рахунок них вперед. А Азаров збирається піднімати добробут українців за допомогою лопат. Що тут скажеш?!", - зазначив Павловський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров розповів, як погано Україні без Митного союзу

Нардеп вважає, що Азаров втратив важелі впливу та не здатен управляти ситуацією. "Наприкінці минулої сесії парламенту "регіонали" в кулуарах казали, що ніби Адміністрація президента планує на кінець року змінити Азарова на когось з молодих реформаторів. Там зараз іде конкурс. Тому час Миколи Яновича добігає кінця", - додав член "Батьківщини".

Нагадаємо, раніше Азаров на засіданні Уряду заявив, що він задоволений підготовкою країни до зими. Середь усього іншого прем'єр повідомив, що для прибирання снігу взимку буде підготовлено 93 тисячі одиниць шанцевого інструменту і закуплено більше мільйона тонн посипальних матеріалів та реагентів.

Зараз ви читаєте новину «Азарова через "підготовку лопат до зими" запідозрили у неадекватності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути